Cataloage pentru covorașe Notrax

Notrax ® EAS – Catalog covorașe ergonomice anti-oboseală și siguranță

Covorașele anti-oboseală prezintă calități de amortizare care diminuează presiunea piciorului, stimulează circulația sângelui și contribuie la reducerea stresului asupra organismului. Pot îmbunătăți semnificativ productivitatea și satisfacția angajaților, reducând în același timp absenteismul și bolile cronice legate de poziția pe termen lung.

Catalog covorașe ergonomice anti-oboseală și siguranță

Notrax ® DCM – Catalog covorașe pentru controlul prafului

Covorașele din această categorie sunt concepute pentru a îndepărta murdăria și umiditatea din încălțăminte. Suportul de cauciuc sau vinil este rezistent la umiditate, împiedică deplasarea covorașului prevenind astfel alunecarea  acestuia.  Această gamă de covorașe este disponibilă într-o variatate mare de culori, dimensiuni și materiale ce se potrivesc oricărei intrări, fiind solușia perfectă pentru un mediu confortabil, sigur și curat.

Catalog covorașe pentru controlul prafului

Notrax ® – Catalog soluții ESD cu descărcare electrostatică

Covorașele anti-statice din cauciuc sunt special concepute pentru a disipa electricitatea statică, evită șocurile neplăcute și protejează echipamentele. Covorașul cu descărcare electrostatică (ESD) este disponibil pentru o stație de lucru individuală, poate fi dsponibil și în lungimi liniare mari pentru liniile de producție sau soluții modulare pentru configurații personalizate mari. Covorașele anti-statice din cauciuc prezintă modele de suprafață antiderapante pentru a asigura antialunecare și tracțiune.

Catalog soluții ESD cu descărcare electrostatică

Notrax ® FPFS – Catalog soluții de prelucrare și servire a alimentelor

Covorașele pentru prelucrarea alimentelor în fabricile de producție alimentară trebuie să mențină un echilibru critic între siguranța alimentelor și siguranța angajaților. Toate covorașele anti-oboseală pentru prelucrarea alimentelor sunt realizate din materiale care asigură o bună aderență și scurgere a lichidelor. Datorită drenajelor anti-alunecare covorașele anti-microbiene sunt concepute pentru dezinfectarea și igienizarea contaminanților, a virusurilor și a altor bacterii din partea inferioară a încălțămintei.

Catalog soluții de prelucrare și servire a alimentelor

Notrax ® EAS – Catalog covorașe igienice antiderapante

Covorașele igienice Notrax ® creează un mediu sănătos și sigur, asigură drenarea instantanee și rezistența la alunecare, în spațiile cu umiditate, alunecoase și reci precum piscine, dușuri etc. Acestea asigură prevenirea creșterii microorganismelor care provoacă infecții și boli ale pielii.

Catalog covorașe igienice antiderapante

Notrax ® – Catalog de matrițare a logo-ului 

Intrarea este prima impresie a clădirii. Ca în orice introducere, pentru oameni, locuri sau produse, primele impresii sunt importante. Intrările trebuie să satisfacă o varietate de cerințe, inclusiv un design atrăgător și o funcționalitate excelentă. Sunt ideale pentru promovarea afacerii sau a instituției caracterizându-se prin rezistență și calitate.

Catalog de matrițare a logo-ului

Notrax ® Master Flex – Catalog covorașe cu sistem de intrare modulară

 

Covorașele modulare sunt concepute la standarde riguroase de siguranță pentru a oferi suprafețe de mers sigure, cu margini teșite și substraturi de cauciuc cu coeficient ridicat de frecare. Aceste covorașe interblocante, pot fi montate cu ușurință la fața locului cu unități de prindere.

Catalog covorașe cu sistem de intrare modulară
Deschide conversația
Salut!
Cu ce te putem ajuta?

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home2/sanitexfloors/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home2/sanitexfloors/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309