Despre noi

 

Suntem distribuitori oficiali ai societӑţii Notrax.eu – Justrite Safety Group EMEA BV cu sediul ȋn Olanda – Barendrecht. Ȋnfiintațӑ ȋn anul 2000 Justrite Safety Group este unul dintre cei mai mari producători integrați din lume pentru industria covorașelor – controlul prafului și siguranța operatorilor din domeniul industrial ȋn uz profesional. Din fabricile sale din Barendrecht, Olanda, Justrite Safety Group EMEA produce, finisează și personalizează toate produsele pentru distribuire în întreaga lume.

Cu o vechime pe piatӑ de peste 12 ani specialiștii noștrii va pot oferi solutiile ideale ȋn gӑsirea covorașului potrivit nevoilor dumneavoastrӑ!

Alege modelele preferate și comandӑ cu ȋncredere covorașele de care ai nevoie la birou, ȋn sala de ședinte, la receptia unui hotel, sau ȋn orice loc care necesita existenţa unor astfel de covorașe.

Covorașele de intrare NOTRAX® sunt proiectare pentru:

 

  • înlăturarea murdăriei și umezelii de pe talpa încălțămintei
  • prevenirea transportării murdăriei între facilitați
  • a oferi intrărilor un aspect curat și îngrijit
  • a reduce pericolul căderilor

Utilizarea covorașelor asigură o înlăturare de până la 85% a murdăriei chiar la intrare, ceea ce va reduce considerabil costurile legate de curățirea pardoselii.

Regula „CELOR PATRU METRI ȘI JUMĂTATE”

O simplă regulă pentru utilizarea în condiții de maximă eficiență a covorașelor…

  • 4½ metri de covorașe asigură un contact cu încălțămintea de cel puțin 3 ori
  • 4½ metri de covorașe sunt necesari pentru a înlătura majoritatea murdăriei provenite datorită traficului pedestru
  • Cei 4½ metri pot fi divizați în covorașe separate a câte 1½ metri

ZONA I înlătura primul val de murdărie grea. Pana la 40% de murdărie/umezeală sunt oprite de primii 1½ metri

ZONA II oprește particulele fine de praf și absoarbe umezeala în proporție de 70% pe parcursul primilor 3 metri.

ZONA III ultima fază a procesului de uscare. Practic toată murdăria și umezeala sunt înlăturate de pe pantofi, parcurgând acești 4 ½ m.

Folosiți carpete Notrax® de interior/exterior în combinație cu regula de 4 ½ m pentru a beneficia în totalitate de funcționalitatea acesteia.

NOTRAX – COVORAȘE ERGONOMICE ȘI ANTI-OBOSEALĂ

1. Inhibitor de oboseală, cum funcționează?

Această funcție a covorașelor este mult mai bine descrisă într-un articol publicat în “Occupational Health&Safety”, autor James M. Kendrick: „Covorașele cu efect inhibitor al oboselii picioarelor sunt fabricate pentru a reda corpului mișcarea naturală, impunând mușchilor gambei și coapsei, mișcări delicate. Acest lucru ajută la circulația sângelui și împiedică ca acesta să stagneze în vene, ce cauzează, ulterior efectul de oboseală.”

Studii efectuate la Centrul de Bioinginerie, Universitatea Michigan și Departamentul de Inginerie Industriala, Universitatea Kansas, relevă diferența dintre statul în picioare pe suprafețe dure și moi. Ambele studii au concluzionat că covorașele reduc oboseala și sporesc confortul în mai multe părți ale corpului. Statul în picioare pe suprafețe dure, pentru perioade mari de timp, poate crea probleme. În primul rând, statul în picioare determină mușchii să stea încordați, acest lucru afectând circulația sângelui, articulațiile și mușchii încep să doară iar sângele nu mai circulă normal. Cu toate ca este puțin dureros și obositor, statul în picioare pe suprafețe dure provoacă, în timp, leziuni grave.

Cum este descris de Dl. Kendrick, efectul de amortizare al covorașelor cu sistem anti-oboseală permit efectuarea de mișcări mici ce nu lasă ca sângele să stagneze în picioare. Reducerea stării de oboseală reduce riscul de accidentare și îmbunătățește randamentul.

Prea multă amortizare poate să aibă un efect negativ, adică va cauza oboseală în exces deoarece forțează mușchii să lucreze mai mult. De ex: alergatul pe plajă – o senzație asemănătoare.

2. Care sunt avantajele?

Conform lui Dan MacLeod – autor și consultant bioinginer, 1 minut pe zi pierdut la locul de muncă din cauza oboselii înseamnă cam 100 minute pe an, 5 minute pierdute pe zi rezultă aprox. 500 minute pe an, și tot așa. Când generalizăm la tot personalul de muncă dintr-o unitate, nu ar fi așa de greu să ne dăm seama cât de mult pot covorașele să îmbunătățească și să mărească randamentul.

3. De ce atâtea tipuri de covorașe?

Studiile noastre se raportează în final la percepția covorașelor de către angajați. Greutatea unui angajat și preferințele lor impun diferite categorii de covorașe. De exemplu, o persoană ce cântărește 90 kg ar avea nevoie de alta mochetă în comparație cu o persoană ce cântărește 60 kg.
Pe lângă senzația de tare/moale, mai contează și libertatea muncitorilor la locul de muncă. Funcția de anti-alunecare este foarte importantă (1 din 6 accidente la locul de muncă se datorează alunecării sau căderii).

4. De ce Notrax®?

NOTRAX® oferă soluția perfectă pentru muncitorii care stau zilnic în picioare, deoarece noi înțelegem nevoile muncitorilor și preferințele în funcție de locul de muncă.

Vă mulțumim că ați ales Notrax®!

Covorașe cu logo

Aceste covorașe multifuncționale anti-praf nu numai curăța talpa și împiedică transportul murdăriei în unități, ci pot fi folosite și pentru a posta un indicator de siguranță, deoarece majoritatea oamenilor privesc sub picioare la intrarea într-o locație.

Este garantată rezistența culorii, în conformitate cu DIN54006. Noi folosim 16 nuanțe standard PMS, prin care se pot obține alte culori. Logo Washable™ furnizează o tehnologie ce permite crearea efectelor 3D, linii fine și culori umbrite, pentru fiecare covoraș în parte.

Formatele acceptate sau lucrările includ: JPG, TIF, EPS, PCX, Adobe Illustrator Certificat PDF. Acestea pot fi trimise la adresa: office@sanitex-floors.ro

Deschide conversația
Salut!
Cu ce te putem ajuta?